Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادگاهی که سازمان ملل برای محاکمه عاملان ترور رفیق حریری در سال ۲۰۰۵ تشکیل داد اعلام کرده در صورتیکه نتواند کمبود شدید بودجه و اعتبار مالی خود را جبران کند ناگزیر فعالیت خود را بعد از ژوئیه خاتمه خواهد داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، دادگاه ویژه لبنان یعنی دادگاه بین‌المللی پرونده ترور رفیق حریری، نخست‌وزیر اسبق لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: متاسفانه دادگاه ویژه لبنان بدون دستیابی به هیچ بودجه و اعتبار مالی فوری با بحران مالی بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است و به این ترتیب بعد از ژوئیه ۲۰۲۱ دیگر قادر به فعالیت نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویترز در گزارشی ظرف روزهای گذشته فاش کرده بود که بودجه این دادگاه که ۵۱ درصد آن از مشارکت‌های داوطلبانه و ۴۹ درصد آن از سوی دولت لبنان تامین می‌شود تمام شده است.

دادگاه ویژه لبنان سال گذشته سلیم جمیل عیاش را به صورت غیابی محاکمه و او را متهم ردیف اول ترور حریری و ۲۱ تن دیگر اعلام کرد. این رای در مراحل تجدیدنظر خواهی است.

دادگاه سال ۲۰۰۷ با حکم شورای امنیت تاسیس شد و در سال ۲۰۰۹ شروع به فعالیت کرد و بودجه‌اش در سال گذشته میلادی به ۵۵ میلیون یورو معادل ۶۷ میلیون دلار رسید.

در بیانیه امروز آمده است، به رغم کاهش بودجه سال کنونی به میزان ۳۷ درصد و دریافت کمک‌هایی از سازمان ملل به ارزش ۱۵.۵ میلیون دلار به نیابت از لبنان در مارس اما حمایت‌های مالی دیگر به دست این دادگاه نرسیده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دادگاه ترور رفیق حریری دادگاه ویژه لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۳۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان

صالح محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار کرد: بخشی از این اعتبار به متقاضیان خرید موتور پمپ آب کشاورزی پرداخت شده است و این مهم استمرار پیدا خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به سهم ۱۴۶ میلیارد تومانی استان در بخش مکانیزاسیون در سال گذشته اضافه کرد: علت عدم تخصیص تمام سهم اختصاصی در نظر گرفته شده به بهره برداران استان گیلان مشکل ایجاد شده در سامانه سمات بانک کشاورزی بوده است و امیدواریم در سال جدید ضمن توجه به جاماندگان معرفی شده سال قبل پرداخت تسهیلات را ادامه دهیم.

محمدی تصریح کرد: در سال جاری سهم استان در خط اعتباری ویژه مکانیزاسیون ۲۴۰ میلیارد تومان است و به مثابه سال‌های گذشته پس از هماهنگی با مدیریت شعب بانک کشاورزی توزیع شهرستانی و سهم شهرستان در اختیار مدیران جهاد کشاورزی قرار خواهد گرفت تا نسبت به معرفی متقاضیان واجد شرایط به سیستم بانکی اقدام شود.

کد خبر 6098943

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • پرداخت ۹۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مکانیزاسیون کشاورزی در گیلان
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز