Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: نایب رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم تشکیل دادگاه رسیدگی به جرائم نفتی احمدی‌نژاد، نسبت به اقدام نماینده ارومیه در انتشار اسنادی درمورد حمیدبقایی و موارد مشابه انتقاد کرد و همچنین با انتقاد از سکوت مجلس درباره تخلفات هدفمندی یارانه‌ها در دولت نهم و دهم، گفت که علاوه بر مجلس، دولت، قوه قضاییه و همه رسانه‌هایی که در آن زمان تعریف و تمجید می‌کردند، در بروز این تخلفات مقصرند و تاکید کرد که اگر رسانه‌ها حرف‌شان را محکم بزنند، تعطیل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خرداد از جماران، مسعود پزشکیان با اشاره به انتشار اسنادی درباره تخلفات حمید بقایی در دولت احمدی‌نژاد از سوی نادر قاضی‌پور اعلام کرد: معتقدم اگر پرونده‌ای وجود دارد، باید در اختیار قوه قضاییه قرار گیرد و شخصاً اگر چنین اسنادی درباره مسئولان در اختیار داشته باشم، هرگز نسبت به انتشار آن اقدام نکرده و صرفاً آن را در اختیار دادگاه صالحه قرار می‌دهم.

تاکید بر لزوم تشکیل دادگاه رسیدگی به جرائم نفتی احمدی‌نژاد
وی با بیان این‌که مجرای اصلی رسیدگی به این پرونده‌ها دستگاه قضایی است، بر لزوم تشکیل دادگاه صالحه برای رسیدگی تاکید کرد و گفت: اگر این جرائم در دادگاه به اثبات رسید، دادگاه صالحه نسبت به مجازات متخلف یا متخلفان اقدام می‌کند؛ چراکه در صورتی که جرائم به اثبات نرسد، عملاً با آبروی یک شهروند بازی شده است.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: ممکن است فردی مرتکب خلافی شود اما سندی وجود نداشته باشد؛ بنابر این کسی حق ندارد درباره این تخلفات صحبتی مطرح کند؛ چرا که حفظ آبروی افراد لازم است.

وی در واکنش به این‌که به هر حال اسناد منتشرشده مشخص و قابل بررسی است، یادآور شد: می‌توانند این اسناد را در اختیار قوه قضاییه قرار دهند و این قوه نیز موظف است نسبت به تشکیل دادگاه و محاکمه متخلفان اقدام کرده و در صورتی که تخلف به اثبات رسید، مجازات کند.

 

قوه قضاییه به تخلفات احمدی‌نژاد در فروش بنزین رسیدگی کند
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که چرا قوه قضاییه با تخلفات اثبات شده احمدی‌نژاد در پرونده فروش بنزین برخورد نمی‌کند، گفت: قوه قضاییه باید در این رابطه رسیدگی کند اما بحث دیگری این است که در بحث هدفمندی یارانه‌ها مقصران دیگری نیز وجود دارد.
پزشکیان گفت: در بحث هدفمندی یارانه‌ها از ابتدا مشخص بود که تخلفاتی صورت می‌گیرد و حتی ما در مجلس نیز حرفی نزدیم و با آن کنار آمدیم. این‌که چند نفر اعتراض کنند، کافی نیست. همه ما مقصیریم که نسبت به این تخلفات بی‌تفاوت بودیم.

انتقاد از سکوت مجلس درباره تخلفات هدفمندی یارانه‌ها در دولت احمدی‌نژاد
نماینده اصلاح‌طلب تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس اعلام کرد: مجلس آن زمان در قبال مسیری که طی می‌شد و به‌طور بیّن خلاف بود، همراهی کرد. تا زمانی که در قبال حرف‌هایی که می‌زنیم و تبدیل به قانون می‌شود، محکم نیاستیم، همین وضع ادامه خواهد داشت.

عضو فراکسیون امید مجلس در پاسخ به سوالی درباره تکلیف مبالغ هنگفت بیت‌المال که در نتیجه این تخلفات رییس جمهوری وقت هدر رفته، و این‌که آیا برخورد قضایی با شخص احمدی‌نژاد صورت می‌گیرد، گفت: این سوالات را باید از قوه قضاییه پرسید اما آن‌چه من تاکید دارم این است که با روندی گرفتاریم که قانون‌هایی نوشته می‌شود اما نه ما در مجلس و نه خود دولت نسبت به اجرای آن اقدام لازم را انجام نمی‌دهد.
مقصر تخلفات صورت گرفته در جریان هدفمندی یارانه‌ها فقط احمدی‌نژاد نیست

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که درصد اندکی از قوانین پنج‌ساله برنامه‌های توسعه اجرا می‌شود، تصریح کرد: مجلس، دولت و قوه قضاییه در عدم اجرای این قوانین مقصر است و اگر به‌دنبال اصلاح مملکت هستیم، باید به این مهم توجه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: همه ما مقصر هستیم. مشکل ما این است که دنبال این هستیم که کسی را پیدا کنیم که همه گناهان را به گردن او بیاندازند. به نظرم مقصر در این موضوع فقط احمدی‌نژاد نیست.

وی با بیان این‌که تمام کسانی که به راحتی اجازه دادند این اتفاقات صورت بگیرد، مقصر هستند، یادآور شد: این درست نیست که وقتی کسی از قدرت خارج شد، او را بزنیم. همان زمان مجلس این تخلفات را می‌دید. همه رسانه‌ها هم می‌دیدند. همه ما می‌دیدیم اما الان می‌گوییم بی‌تقصیر هستیم.

رسانه‌هایی که از احمدی‌نژاد تمجید می‌کردند، مقصرند
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در واکنش به این‌که فلسفه برخورد قضایی با متخلفان، جلوگیری از تکرار جرائم است، گفت: این هم در تئوری درست است اما تا زمانی که همگی جسارت پذیرش اشتباهات را نداشته باشیم، راه به جایی نمی‌بریم. ما این جسارت را داریم که می‌گوییم نقص داشتیم اما رسانه‌هایی که در آن زمان تعریف و تمجید می‌کردند هم مقصر هستند.

اگر رسانه‌ها حرف‌شان را محکم بزنند، تعطیل می‌شوند
پزشکیان همچنین در واکنش به این‌که ایلنا در زمان احمدی‌نژاد به‌مدت یک‌سال به‌دلیل انتقادها به عملکرد رییس‌جمهوری و دولت وقت تعطیل بود، تصریح کرد: شما را تعطیل کردند اما دوباره فعال شدید؛ می‌توانید حرف من را قبول نکنید اما اگر حرفتان را محکم می‌زدید حتی نمی‌گذاشتند بعد از یک سال دوباره فعالیت کنید.

برچسب ها: پزشکیان ، رسانه‌ ، تعطیل ، احمدی‌نژاد

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۵۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند

جامعه‌شناس سیاسی گفت: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود. - اخبار سیاسی -

محسن ردادی عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در خصوص دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه 21 اردیبهشت‌ماه در 22 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد، طی سخنانی اظهار داشت: اتفاقات اخیری که در عرصه داخلی و منطقه‌ای رخ داد، می‌تواند در انتخابات موثر باشد. البته اگر این وقایع در دور اول انتخابات بود قطعاً تأثیر جدی‌تری داشت و موجب حضور پرشورتر مردم در صحنه می‌شد.

وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است وی افزود: از یک طرف خیزش جهانی علیه اسرائیل و از طرف دیگر اتفاقی که درخصوص پاسخ ایران به اسرائیل افتاد و اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران ثابت شد. این دو واقعه جوّ جامعه را به‌گونه‌ای پیش بُرده که حضور مردم پای صندوق‌های رأی هم از لحاظ تعداد و هم از نظر نوع رأی حتماً می‌تواند تحت تأثیر این دو واقعه قرار بگیرد.

جامعه‌شناس سیاسی گفت: از سویی دیگر حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات باعث می‌شود که قدرت نرم جمهوری اسلامی افزایش یابد. بعضا هستند کسانی که تصور می‌کنند که کار انتخابات تمام شده و قرار نیست انتخابات در سراسر کشور برگزار شود و ممکن است به شکلی که باید، برای موضوع انتخابات اهمیت قائل نباشند، که البته صحیح نیست.

ردادی عنوان کرد: در شرایطی هستیم که قدرت سخت جمهوری اسلامی ایران از یک‌طرف اثبات شده و از طرف دیگر پیام جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت در سراسر دنیا مورد توجه قرار گرفته؛ این‌زمان بسیار اهمیت دارد پیامی به دنیا صادر شود که نشان بدهد جمهوری اسلامی از داخل هم مستحکم، متحد و منسجم است.

وی خاطر نشان کرد: این مهم باعث تقویت قدرت نرم داخلی جمهوری اسلامی ایران خواهد شد. کسانی که رأی می‌دهند توجه داشته باشند که رأی و تلاش آن‌ها برای حضور در انتخابات و این احساس وظیفه که رخ می‌دهد مکمل پاسخ مقتدرانه ایران به اسرائیل بوده و در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین است.

این جامعه‌شناس سیاسی بیان کرد: امروزه شاهد برگزاری تظاهرات مردمی در سراسر دنیا هستیم؛ رأی و حضور گسترده‌ی مردم پای صندوق‌های رأی می‌تواند موضع جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی را افزایش بدهد.

ردادی هم‌چنین درخصوص میزان اهمیت و تأثیر حضور مردم در صحنه انتخابات نیز بیان کرد: مهم‌ترین اثر حضور مردم در انتخابات این است که کیفیت انتخاب نمایندگان را بالا می‌برد یعنی افرادی که با گزینش تعداد زیادی از مردم به مجلس راه پیدا کنند حتما هم کیفیت‌شان و قدرت نمایندگی‌شان بیشتر از افرادی است که با تعداد آراء کم به مجلس راه پیدا کرده باشند.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم مجلس در رأس امور باشد هم‌چنان که امام خمینی(ره) فرمودند، یکی از ابزار و یک مقدمه‌ این است که اصولاً نمایندگان در طراز و بهترین نمایندگانی که در دسترس مردم هستند به عنوان نماینده به مجلس فرستاده شوند.

جامعه‌شناس سیاسی اظهار داشت: این اگر اتفاق بیفتد مجلس از لحاظ راهبردی و عقل تصمیم‌گیری در مرتبه بالایی قرار خواهد گرفت و عُقلایی که آنجا هستند بسیار توانمند خواهند بود. هم‌چنین این افراد حامل آرای زیادی از مردم‌اند یعنی نماینده قشر گسترده‌تری از مردم هستند و با زبان بازتری می‌توانند به نظارت پرداخته و این رأس امور بودن را اجرا کنند.

ردادی گفت: صندوق رأی جایی است که افراد حرف‌هایشان را می‌زنند و اختلاف نظرهایشان را برطرف می‌کنند؛ این‌جاست که حساب‌ها صاف می‌شود پس اگر مردم و سیاستمداران پای صندوق رأی نتوانند اختلاف نظرشان را حل کنند، احتمالاً قرار است این اختلاف نظر کف خیابان و یا در دعواهای رسانه‌ای خودش را نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: در این صورت باید منتظر باشیم وحدت و انسجام جامعه خدشه بردارد؛ به‌خاطر اینکه افراد نتوانستند به اندازه کافی در مجلس و رأی آوردن حرف‌شان را منطقی بزنند و بعد هم مردم به قضاوت این افراد بنشینند.

عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: مجلسی قادر است مشکلات مردم را حل کند که اولاً از لحاظ فکری و از لحاظ حکمرانی شایسته باشد، که حضور بیشتر مردم به معنای انتخاب شایسته‌ترین‌هاست و دوم اینکه تعداد آرائی که دارد به‌قدری باشد که اگر قصد نظارت بر دولت را دارد و می‌خواهد تصمیمی بگیرد؛ کسی ان‌قلت نیاورد که مگر شما نماینده‌ی چند درصد از مردم هستید بلکه بلافاصله به رأی و نظر مجلس شورای اسلامی تمکین کند.

ردادی در پایان بیان کرد: حضور مردم در انتخابات و انتخاب افرادی که مطابق سلیقه خودشان است از بین نامزدهایی که وجود دارد باعث می‌شود که تنوع عقاید در مجلس تأمین شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | اسکورت سنگین محمود احمدی‌نژاد به محض ورود به بوداپست مجارستان
  • تصاویر اسکورت محمود احمدی‌نژاد در سفر خارجی
  • احمدی نژاد به مجارستان رفت + عکس
  • (ویدئو) احمدی نژاد: ۴۰ هزار هکتار بدهیم؟ برای قوچ؟! اون هم ارمنی؟!
  • (ویدئو) واکنش عجیب «احمدی‌نژاد» به طرح حفاظت از قوچ ارمنی؛۴۰ هزار هکتار؟ برای قوچ؟! اون هم ارمنی؟!
  • واکنش عجیب احمدی‌نژاد به زیستگاه قوچ ارمنی!
  • تحسین احمدی‌نژاد از خوانندگی مریم امیرجلالی!
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان